De kerstboom | Go, Christmas, Go

De kerstboom | Go, Christmas, Go

Posted In: Go Christmas Go | Kerst
It’s christmas time! En het is wat mij betreft toch wel de leukste tijd van het jaar. Het wordt vroeg donker, de kaarsjes worden aangestoken, er wordt net wat uitgebreider gekookt en er is extra tijd voor familie met de feestdagen. Zodra die andere man met rood gewaad het land uit is, wordt hier dan ook een mooie Nordmann in huis gehaald om te decoreren. Vandaag laat ik zien hoe ik mijn kerstboom en woonkamer heb versierd!

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

Waar ik de laatste jaren de boom in mijn uppie moest optuigen, was het dit jaar voor het eerst dat ik een boom versierde met mijn vriend. Een nieuwe traditie is geboren! Alhoewel, ik was geïrriteerd bezig de lichtjes in de boom te krijgen (ik heb altijd ruzie met die dingen! Jij ook?) terwijl Shane de hysterisch rokende trein klaar maakte om onder de kerstboom te laten rijden. Desalniettemin geeft het natuurlijk meer kerstgevoel om zoiets samen te doen.

Mijn boom bestaat uit glazen, houten, papieren en plastic hangers in de kleuren wit, zwart, goud en hout. Dat leek me vorig jaar wel handig met een dreumes die nog van alles uit de boom trok. Dat is, nu Maxim 2 jaar is, trouwens verleden tijd: hij laat alles keurig hangen en begrijpt “alleen kijken!!” prima. Wat een rust, haha! De hangers heb ik gekocht bij Kruidvat, Hema, Xenos, Wibra en een enkele bal heb ik los gekocht. Daarmee zijn de kosten van mijn boompje lekker laag gebleven. Sommige glazen ballen heb ik vorig jaar gevuld met gouden glittertjes. Dat zie je nu bijna overal, wel leuk om te zien! Nou ik zou zeggen: aanschouw mijn kerstboom.

[TS-VCSC-Spacer height=”25″][TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”7326,7327,7328,7329,7330,7338,7331,7332,7333,7334,7335,7336,7337,7339,7340,7341″ content_images_size=”large” data_grid_order=”true” el_file2=””][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery][TS-VCSC-Spacer height=”40″]

[themeone_icon_txt title=”Heb jij een echte of kunstkerstboom staan en hoe heb je hem versierd?” position=”center” size=”fa-5x” color=”#EDEFF2″ icon=”fa fa-quote-left”]

 • marjons
  16 december 2015

  Leuk ook met de trein rails om de boom heen. Wij hebben een echte boom. Vind ik op een of andere manier meer sfeer hebben.

 • Vlijtig Liesje
  16 december 2015

  Wij hebben een nepperd, maar ik moet hem nog van zolder halen moet ik bekennen.

 • Rosanne
  16 december 2015

  Wat een mooie boom! Die kerstbal met boompjes en sneeuw erin is zo leuk!
  Wij hebben een echte kerstboom versierd in de kleuren rood en goud.

Add Comment

Win een paar happy socks en extra lang t-shirt voor je vent! | Go, Christmas, Go
6x de leukste romantische kerstfilms | Go, Christmas, Go