Bump style: de streepjes jurk

Bump style: de streepjes jurk

Er komt een moment in je zwangerschap dat zelfs een zwangerschapsbroek niet meer lekker zit en dat je voor de laatste weken geen fortuin meer wilt uitgeven aan kleding. Een jurkje bied dan de uitkomst! Er is één zwangerschapsjurk waar je de laatste jaren niet omheen kunt en dat is de streepjes jurk!

Of het nou wit met zwart gestreept is, andersom, wit met een donkerblauw streepje of met bonte kleuren – de gestreepte jurk blijft een tijdloos item wat je eigenlijk in je kast heb moeten hangen. Ja ook hier is er al een aangeschaft! Zoals je op de afbeeldingen hieronder kunt zien kun je hem eindeloos combineren in zowel herfst, winter, lente of zomer. Met of zonder mouw, kort of lang. Hij is tegenwoordig overal te koop – of het nou in zwangerschapsvariant is of ‘gewone’ variant – van goedkoop tot wat duurder. Je zou zelfs kunnen overwegen om geen zwangerschapsjurk te kopen maar een normale in een maatje groter als er een beetje rek in zit en daardoor ben je zo goedkoop uit als je zelf wilt.

Combineer het jurkje als het wat frisser is met een lang vest en mooie over the knee laarzen. In de zomer gooi je er een tof spijkerjasje of blouseje overheen met een paar leuke slippers of mooie pumps. Of je houdt het simpel en stijlt je jurkje alleen met een opvallende accessoire zoals een mooie tas. Tal van mogelijkheden!

Check hieronder wat beroemde (blogger) mama’s om te zien hoe zij het gestreepte jurkje dragen en vind bij ‘shop the look’ jouw perfecte zwangerschapsjurk.

 

 

 

 

 

Bron

 

 

Shop de look

Bekijk de mooiste gestreepte jurkjes vanaf €12

 

 

 

  • Zebrazonderstrepen
    21 april 2017

    super mooi jurkje!

  • Nicole
    21 april 2017

    Ja ik houd van streepjes! Heb zelf een blauwe met witte maar wil ook nog een witte met blauwe haha..

Add Comment

Eerste hulp bij het kiezen van een basisschool
Zwanger! – Week 17 & 18 – Controle en Paasweekend