Back in business!

Posted In: Go, mommy, go

Na iets langer dan een week offline te zijn geweest, is Go mommy go eindelijk weer back in business. Helaas niet zoals ik gewild had maar het is in ieder geval iets.

Zoals jullie kunnen zien, kunnen jullie mijn oude artikelen op het moment niet terug lezen. Het is tot noch toe niet gelukt om een goede back-up terug te plaatsen door fouten. Daar baal ik stevig van en ik hoop dat het nog wel lukt. Het zou zo zonde zijn als ik al die artikelen kwijt ben… Omdat ik de site niet nog langer offline wil houden, heb ik besloten hem toch maar weer online te gooien. Met een andere lay-out en nog aardig leeg door het ontbreken van artikelen, maar daar hoop ik snel verandering in te brengen als ik wat meer tijd heb! Wel is er een pluspuntje: doordat ik ben overgestapt naar een andere webhost, laadt de site als het goed is stukken sneller. Dat is in ieder geval iets positiefs!

Morgen komt er een heel erg persoonlijk artikel online wat eigenlijk voor afgelopen weekend gepland stond. Kunnen jullie eindelijk weer wat van mijn hand lezen.

Dat was de huishoudelijke mededeling! Ik heb nog wel een vraag na aanleiding van de feedback die ik afgelopen week heb gekregen: vinden jullie deze lay-out mooier/beter/ overzichtelijker dan het vorige, ja of nee?

 

 • Marina
  31 maart 2015

  Wat een gedoe! Maar rustig aan, je kunt niet meer doen dan je best. Ik vind de layout mooi, al vind ik het logo bovenaan wel erg donker en iets minder bij het imago van je blog passen. Verder prima!

  Liefs, Marina

 • Meike
  31 maart 2015

  Wel vervelend dat de back-up niet lukt. Hopelijk komt dat nog in orde. Je nieuwe lay-out ziet er wel mooi uit.

 • Tamara
  30 maart 2015

  Wat fijn dat de site weer (deels) draait! Hopelijk lukt het snel ook de rest weer te kunnen plaatsen. Succes!

 • Marijke
  30 maart 2015

  Welkom terug! Hopelijk lukt het ook snel met de Back-up!

 • Kimberley
  30 maart 2015

  Echt balen van je blog! Maar goed, je bent er weer en je gaat er gewoon weer lekker fris tegenaan. Ik kijk uit naar je nieuwe blogjes!

 • Monique
  30 maart 2015

  Ah nee wat balen zeg! Ik hoop echt dat je het nog terug kunt halen. Hoe kwam het dat je site offline ging? Ik vind dit wel een fijne overzichtelijke lay-out, maar vond je vorige ook erg mooi. Succes en sterkte!

 • iooon
  30 maart 2015

  Ah wat balen van je backup! Hopelijk lukt het om het nog terug te plaatsen. Heb je een back-up met alleen de database of een volledige van de website? Misschien dat dat nog wat uit kan maken met terug plaatsen. (Ik opper ook maar wat ik de man ooit heb horen zeggen over backups)

Add Comment

“Mam ik ben zwanger.”