Anekdotes van moeders: de bevalling #1 - Go, mommy, go!

Anekdotes van moeders: de bevalling editie #1

Posted In:Bevalling

[fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fusion_text]

Drie weken geleden konden jullie de ervaringen van moeders en hun zwangerschappen lezen. Toen ik naar zwangerschap anekdotes vroeg zeiden een aantal lezeressen al vol enthousiasme dat ze een mooie van de bevalling hadden. Ik kan je vertellen dat ik bij het lezen grinnikend achter mijn laptop heb gezeten. Goed, ik ga ik jullie niet langer in spanning houden, smul mee met het eerste deel van ‘Anekdotes voor Moeders: de bevalling’.

[/fusion_text][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][one_half last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Manouk” avatar=”female” image=”” image_border_radius=”” company=”24 jaar, moeder van Djairo” link=”” target=”_blank”]Tijdens mijn eerste bevalling had ik rug- en beenweeën die ik onmogelijk kreeg weg gepuft. Ik wilde niet gaan schelden, al helemaal niet waar de verpleegkundigen bij waren en ik had me de afgelopen maanden al aangeleerd om niet te schelden voor als ons zoontje er zou zijn. Dus toen ik een momentje alleen had in de douche en het toch wel erg zeer deed liet ik hier en daar een scheldwoordje vallen. Met erna weer een verontschuldiging tegen mijn zoontje haha. Ik was erg blij met mijn ruggenprik die er kort na volgde![/testimonial][/testimonials][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Deborah” avatar=”image” image=”https://www.gomommygo.nl/wp-content/uploads/2015/05/11189440_363832877146686_890075810_a.jpg” image_border_radius=”” company=”25 jaar, moeder van Jessie” link=”http://www.mamavanelara.nl/” target=”_blank”]Toen mijn eerste zoontje geboren werd vroeg ik: “HEY WAAR KOMT DIE NOU VANDAAN?!” en: “Is deze wel van mij?” waarop de verloskundige, verpleegster en manlief erg konden lachen. Kun je nagaan hoe snel de bevalling ging![/testimonial][/testimonials][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Bibian” avatar=”image” image=”https://www.gomommygo.nl/wp-content/uploads/2015/05/11242667_1552761298321250_1402099564_n.jpg” image_border_radius=”” company=”26 jaar, moeder van River” link=”http://www.littlewonderworld.nl” target=”_self”]Ik was al 3 dagen bezig en het duurde en het duurde. Op een gegeven moment kreeg mijn schoonmoeder die bij de bevalling was een appje van mijn zwager met de tekst: “Kunnen ze hem er niet gewoon uit trekken?”. Ik moest er enorm van lachen tijdens de weeën door![/testimonial][/testimonials][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Kimberley” avatar=”image” image=”https://www.gomommygo.nl/wp-content/uploads/2015/05/overkimberley.png” image_border_radius=”” company=”26 jaar, moeder van Jayden en Kayla” link=”http://www.storiesandforever.nl” target=”_blank”]Ik was negentien toen ik zwanger werd en ik wist er eigenlijk nog niet veel vanaf. Ik was echt heel bang om te bevallen, met het idee ‘een tennisbal past ook niet door je neusgat’. Maar goed, hoe onwetend ik ook was, ik wist wel dat de assistent arts (in opleiding) niet helemaal goed bezig was toen hij ging voelen hoeveel ontsluiting ik had… Hij had namelijk zijn duim omhoog en die lag dus op mijn, eh… clit. De arts vertelde hem toen heel droog dat hij ‘zijn gewoontes opzij moest zetten en mij niet hoefde te bevredigen’. Ondanks de pijn heb ik echt onwijs in een deuk gelegen. Ach, het is goedgekomen![/testimonial][/testimonials][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Judith” avatar=”female” image=”” image_border_radius=”” company=”27 jaar” link=”” target=”_blank”]Ik verging van de pijn en wilde dolgraag een ruggenprik. Ik heb 2,5 uur moeten wachten op de mannetjes van de anesthesie. Toen ze eindelijk mijn kraamsuite binnenkwamen riep ik heel hard: “Yesss DRUGS!” Ik werd al heel snel ‘wazig’ van de ruggenprik. Ik heb de mannen van de anesthesie een zalige kerst gewenst en verteld dat als ik niet verlamd was van onder, ik een dansje voor ze had gedaan. Toen ze de kraamsuite uitgingen riep ik nog snel dat ik een lintje van de burgemeester verdiende![/testimonial][/testimonials][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Angelique” avatar=”image” image=”https://www.gomommygo.nl/wp-content/uploads/2015/05/10948755_1404719586495594_1238501030_a.jpg” image_border_radius=”” company=”32 jaar, moeder van Lieve” link=”http://altijdangelique.wordpress.com” target=”_blank”]Mijn weeën kwamen om de 5 min en mijn water was gebroken. Het was 31 december 2012. De top 2000 was in volle gang. De dag ervoor zei mijn man: “Ik ga mijn wekker zetten om 03:00 s nachts om Slayer te luisteren”. Tegen die tijd was ik dus vol weeën aan het wegpuffen en ineens bedacht ik dat Slayer zou komen over 5 min. Ik zei: “He nu kun je Slayer luisteren!”. Tijdens een heftige wee zaten we dus Slayer te luisteren. Lekker heavy metal, haha!.[/testimonial][/testimonials][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Channah” avatar=”image” image=”https://www.gomommygo.nl/wp-content/uploads/2015/05/11262601_751076658344782_1513763457_a.jpg” image_border_radius=”” company=”19 jaar, moeder van Tara” link=”http://bodyafterbaby.nl/” target=”_self”]Tijdens de bevalling van mijn dochtertje heb ik maar een halfuurtje geperst en toen ze er bijna uit kwam en haar hoofdje dus al zichtbaar was, riep mijn vriend uit: “Ze heeft donker haar!” waarop ik heel triomfantelijk zei: “Ja, ze is niet van de buurman!”. Iedereen moest keihard lachen terwijl ik daar met een hoofd zo rood als een tomaat lag te persen. Ik vergeet het nooit meer![/testimonial][/testimonials][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” class=”” id=””][testimonial name=”Irena” avatar=”image” image=”” image_border_radius=”” company=”26 jaar, moeder van E.” link=”” target=”_blank”]Tijdens de bevalling van onze dochter E. riep ik als eerste twee zinnen: “Ze heeft oorlellen, gelukkig!”. Mijn vriend heeft namelijk hele kleine oren en ik wilde wel dat ze later oorbellen moet kunnen nemen. Ook was er de grote vraag: “Doet ze het?”. Mijn vriend, de verloskundige en kraamhulp kwamen niet meer bij van het lachen![/testimonial][/testimonials][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][separator style_type=”double” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#ffffff” icon=”” width=”” class=”” id=””][/one_half][/fullwidth][tagline_box backgroundcolor=”backgroundcolor=” shadow=”no” shadowopacity=”0.7″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”center” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Heb jij nog een anekdote van (een van) je bevalling(en)? ” description=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Stuur hem dan hier in en wie weet zit hij in deel twee![/tagline_box]

Add Comment

Dating diary van een alleenstaande moeder: Tinder #1
De sterke alleenstaande moeder?