8 zwangerschapsjurkjes die een feestje waard zijn

8 zwangerschapsjurkjes die een feestje waard zijn

Met de zomer in aantocht is ook het seizoen aangebroken van feestjes. Trouwerijen, verjaardagsfeestjes, strandfeestjes en ga zo maar door. Perfecte gelegenheden om een mooi jurkje uit de kast te trekken en die blote benen weer eens te showen! Online en in de stad zul je vast geen moeite hebben met het vinden van een feestelijke jurkje, tenzij je zwanger bent. Dan kan het vinden van een feestelijk zwangerschapsjurkje best een uitdaging zijn!

 

In de stad kun je al tegen problemen aanlopen, daar er tegenwoordig niet heel veel fysieke winkels meer zijn waar je voor zwangerschapskleding kunt shoppen. Gelukkig is daar de online shop en is het aanbod in positiemode afgelopen jaren gestegen!

Het is sowieso handig om een mooi net jurkje aan je collectie zwangerschapskleding toe te voegen. In die 9 maanden dat je zwanger bent is de kans groot dat je – waarschijnlijk meer dan eens – een verjaardagsfeestje zult hebben, een etentje of een andere feestelijke gelegenheid. Het fijne aan jurkjes is dat je ze lang kunt dragen – mits de kleur en het model het toelaat – omdat je er een panty onder kunt dragen. Ook wanneer je wat meer geldt neerlegt voor een zwangerschapsjurkje, haal je dat geld er waarschijnlijk makkelijk uit!

Om je zoektocht wat te beperken heb ik een aantal mooie jurken op een rijtje gezet.

Zwangerschapsjurk Esprit Blauwe jurk met kanten details van Esprit – €69,99

 

Zwangerschapsjurkje KiabiRode offshoulder jurk van Kiabi – €20,00

 

Zwangerschapsjurk LindexGroene knot jurk van Lindex – €39,99

 

Witte jurk met franjes van Asos – €54.05

 

Navy blue jurk van Next – €28

 

Jurk met embroidery van New Look – €39.99

 

Witte kanten jurk van Esprit – €139,99

 

Bardot jurk met stippen van Asos – €37.84

 

Welk jurkje is jouw favoriet?

Add Comment

Help! Welke naam moeten we onze zoon geven?
Gezonde en verfrissende watermeloen aardbei ijsjes