7 cadeaus voor Valentijnsdag die je man wél kan waarderen

Binnenkort is het weer de dag van de liefde: Valentijnsdag! Misschien ben jij iemand die er altijd naar uit kijkt, ik zelf ben dit jaar eerder iemand die zweethandjes krijgt naarmate V-day nadert. Met kerst kwam ik namelijk onder het cadeau shoppen voor mijn vriend uit, omdat we besloten elkaar niks te geven, maar met Valentijnsdag wil ik mijn waardering voor mijn vriend eigenlijk toch wel graag tonen. Nu is alleen de vraag hoe?!

Mijn vriend is namelijk echt een praktische man die een lief gebaar best waardeert, maar die niet zo van chocolaatjes in hartjesvorm of rozenblaadjes op het bed is. Klinkt dat herkenbaar? Gelukkig is daar Radbag to te rescue! Ik mocht wat leuke Valentijnscadeaus voor mijn vent uitkiezen die niet clichématig zijn. Samen met 4 andere toffe cadeaus, zette ik ze voor je op een rijtje. Wie weet zit er ook wat voor jouw man bij!

Een cadeau wat in ieder huishouden goed te gebruiken is: onderzetters. Deze poloraid onderzetters zijn super leuk, omdat je er je eigen foto’s in kunt schuiven. Zo zie je de foto’s van je gezin in weer eens wat anders terug als fotolijstjes. Ik weet in ieder zeker dat mijn vriend deze toffe variant kan waarderen! De prijs van dit leuke Valentijnscadeau? € 14,95.

Wist jij dat een gemiddeld persoon 50 minuten per week op het toilet zit? Dat is zo’n 43 uur per jaar en dus 1 tot 3 jaar van ons leven. Waarom die tijd dan niet nuttig besteden?! Toen ik dit gastenboekje voor op het toilet zag, vond ik hem gelijk geweldig! Voortaan kunnen niet alleen ik en mijn vriend, maar ook vrienden en familie die langs komen en gebruik maken van het toilet, invullen aan welk liedje ze tijdens hun toiletbezoek dachten, een tekeningetje maken en ga zo maar door. Dit gastenboek kost €12,95.

Tot slot voegde ik deze lieve, niet te zoetsappige, kaart toe aan cadeautjes voor mijn vriend. Omdat hij uiteraard one in a million is! Deze kaart kost €3,95.

What a difference a day makes… en soms is dat ook echt zo! Deze poster staat heel erg gaaf in bijvoorbeeld de woon-of slaapkamer en bevat tegelijkertijd toch een lieve noot. Je kunt hem personaliseren en bijvoorbeeld de datum van jullie eerste date invullen, je trouwdatum, jullie geboortedatums of die van jullie kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze poster met belangrijke data kost €24,95.

Brengt jouw partner heel wat uurtjes op het kantoor door voor zijn werk? Dan is deze kopjesverwarmer in de vorm van een koekje echt wat voor hem! De kopjesverwarmer sluit je met een usb-kabeltje aan op de laptop en de mok van je man blijft toch lekker warm. Dat is ook liefde, toch? En dat voor maar €13,95.

Mannen met baarden, het heeft gewoon iets vind ik! Mits de baard goed verzorgd wordt natuurlijk. En dat kan je partner uitstekend zelf doen met dit verzorgingsset. Het bevat een tof kammetje, schaartje, olie en wax om de baard mooi in model te brengen. Voor dit baarverzorgingsset betaal je €32,95.

De whiskey-liefhebber zou helemaal in zijn nopjes zijn met deze rocking glazen. Ze zien er niet alleen ontzettend gaaf uit, maar het ontwerp heeft ook nog eens een functie. Doordat de bodem van het glas niet plat is draait de whiskey heen en weer en komt het aroma volledig tot zijn recht. Deze mooie glazen kosten €18,95.

– Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. –

    Add Comment

    Ik werd ingeknipt en dat gaf behoorlijk wat nare gevolgen
    Ik ben zwanger!