Ubabub crib

De 5 mooiste bedjes voor kinderen

Minimalistische bedjes, fleurige, vintage of juist robuuste bedjes. De keuze is tegenwoordig reuze als je op zoek gaat naar een wieg, ledikant of peuterbed. Het online shoppen heeft de collectie waaruit je kunt kiezen alleen nog maar groter gemaakt, daar je met 1 klik op de muis zo dat gave ledikantje van Amerika naar je provinciale dorpje kan klikken. De mooiste en meest unieke bedjes heb ik voor je op een rijtje gezet!

 

Ubabub crib

Bron

 
Wat is dit ledikant prachtig! Het hout heeft een walnoot-kleur en de zijden bestaan uit veilig ‘glas’ van acryl. Het spreekt mij heel erg aan dat je je kindje goed kunt zien liggen, ook als de bodem op lage stand staat. Door de neutrale kleuren past dit ledikant in elke kinderkamer, maar misschien nog wel het meest in een Scandinavische kinderkamer of woodland nursery.
 
Lees meer: 5 mooie moderne wiegjes van nu

 

Bron

 
Helemaal hot op dit moment: het gebruik van vintage meubelen in de baby- of kinderkamer. Het enige vervelende aan deze trend is dat je maar net zo’n mooi vintage bedje moet treffen op marktplaats of op een rommelmarkt. Even goed het wijde web en vintage markten afspeuren dan maar!
 
 

Sebra Baby Junior Bed

Bron

 
Dit mooie moderne bedje is van Deens Design. Viggo Einfeldt ontworp het tijdloze ledikant in 1942 met het idee dat een bed mee moest kunnen groeien met het kind. En dat is precies wat dit bedje doet. Hij is geschikt als ledikant voor je baby en naarmate je kindje groter wordt, kan je de bodem omlaag zetten, het bedje groter maken als je baby een peuter/ kleuter is en zelfs omtoveren tot junior bed. Het leuke is dat dit te gekke bedje zelfs te koop is als poppenbedje. SCHATTIG!
 
 

Kalon Caravan Crib Em the Gem

Bron

 
Als je een unieke babykamer wilt creëren, moet je soms een beetje durf tonen. Dat kan met dit mooie ledikant van Kalon waarbij je de spijlen een kek kleurtje kunt geven. Ik zou zelf niet snel kiezen voor de kleur neon-roze, maar in deze subtiele variant vind ik hem wel heel gaaf. Zeker in combinatie met de aankleding van het kamertje.
 
 

Petite Interior & co - Incy Interiors Ellie rose gold crib

Bron

 
Al vanaf het moment dat ik dit ledikant voorbij zag komen op Pinterest, ben ik verliefd. Dit rose goudkleurige ledikant van Incy Interiors geeft een vintage, maar ook luxe look. In een kamer met kleurgebruik als op bovenstaande foto lijkt het ledikant meer roze goud, in een grijs kamertje lijkt het meer gewoon goud, waardoor het ook erg mooi staat in een jongenskamer.
 
 

Wil je meer mooie wiegjes, ledikanten en babykamers zien? Bekijk dan mijn Pinterestbord eens voor inspiratie!

 

Welk bedje vind jij het mooiste?

    Add Comment

    Slapen was nog nooit zo fijn!
    Daar worden we blij van: HEMA komt met klantenpas!