10x printed leggings | Go, mommy, go!

10x toffe printed leggings

Als er op het moment iets populair is in de wereld van kinderfashion zijn het wel de printed leggings! Waar vroeger alleen meisjes leggings droegen, is het nu volkomen normaal om jongetjes ook in leggings te laten lopen. Ook Maxim draagt ze wel eens, want het staat zo ontzettend schattig met dat pamperkontje!

De printed leggings zijn tegenwoordig overal te koop en overal duiken kleine shops op die deze handgemaakte broekjes verkopen. Eigenlijk zijn ze helemaal niet moeilijk te maken, mits je een naaimachine hebt en er mee om weet te gaan. Dat kan ik dus niet en daarom heb ik 10 leuke leggings op een rijtje gezet, voor jongens en meisjes, die nu online te koop zijn.
10x printed legging

 

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Heeft jouw zoontje of dochtertje wel eens een printed legging aan?” description=”Zit er tussen deze 10 een legging tussen die je eigenlijk gelijk zou willen aanschaffen? ” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/tagline_box]

Geintereseerd in kinderfashion? Bekijk dan ook eens de rubriek ‘Dress that kid’.

 • Floor
  10 mei 2015

  Mijn favoriet is de milk pants van Carlijn Q, zo schattig! Maar hier zitten ook een paar leuke exemplaren tussen, wordt je hebberig van ?.

 • Nicole
  9 mei 2015

  Ohh ja die zijn super die leggings! Maar ik moet zeggen dat ik ze wel erg prijzig vindt hoor. 25 euro voor een broekje! Ik heb van de Primark hele joggingbroeken gekocht met sterren erop. Twee voor 8 euro. Dat vind ik dan een stuk beter betaalbaar en die draagt Spencer heel vaak!

 • Tamara
  9 mei 2015

  Superleuk! Ik vind het bij kindjes tot 2 jaar wel erg leuk staan, maar zodra ze wat ouders worden vind ik spijkerbroeken of een leuke chino leuker!

 • Thea van Galen
  9 mei 2015

  hier nog geen kindje, wel gastouderkindjes
  Ik vind ze erg leuk, maar moet zeggen: ook wel prijzig.
  Ik zou er misschien 1 of 2 kopen.
  Er zijn nog zoveel meer leuke kleertjes!

 • Nicole
  9 mei 2015

  Printed leggings zijn hier ook populair! Ik vind er een aantal gaaf, alleen voor de prijs zou ik ze dus niet kopen.
  Mijn dochtertje kruipt nu nog en haar broeken en leggings zijn dus binnen een dag al versleten, dat vind ik zonde dus!

Add Comment

Unboxing de ‘Instaswap Spring Edition’ + wat ik heb gegeven
PLOG #1: mijn tweede Moederdag