10 gratis printable posters voor kerst & nieuwjaar!

Posted In: Kerst

Wie mij kent weet inmiddels dat ik een liefde voor kerst en digitaal design & ontwerpen heb. Ik vind het heerlijk om achter de laptop te zitten terwijl Canva, PaintShop Pro en Photoshop openstaan. Lekker met fonts, kleur en afbeeldingen bezig zijn en nieuwe dingen bedenken. Gisterenmiddag had ik weer zo’n momentje en bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om wat posters/ kaartjes voor kerst te ontwerpen.


De posters zijn voornamelijk in zwart wit. Dat is niet voor niets trouwens want de kleurinkt is bijna op, haha! Vind jij ze ook leuk? Mooi, want je kunt ze gratis en voor niets downloaden! Ook als je alleen zwarte inkt in je printer hebt zitten kom je dus nog een heel eind.

Het enige wat je hoeft te doen om de posters te downloaden is op de afbeelding te klikken.

Ik zou het wel erg leuk vinden als je mij tagt met @gomommygonl of #gomommygochristmasprints, als je een foto op je social media kanaal zet als de posters/ kaartjes eenmaal hangen!

 

Gratis kerst en nieuwjaar posters printableGratis kerst en nieuwjaar posters printableGratis kerst en nieuwjaar posters printableGratis kerst en nieuwjaar posters printableGratis kerst en nieuwjaar posters printable

Klik hier om de posters te downloaden

 

Ga jij een poster ophangen?

    Add Comment

    4 onmisbare gratis apps voor ouders
    Voor even Captains of the Golden Age zijn