Welkom Noël – Geboortefilm

Posted In: Persoonlijk
De meeste lezers zullen het ergens in de afgelopen weken al wel op mijn social media kanalen voorbij hebben zien komen: onze zoon en Maxim zijn broertje is geboren!

Vandaag precies één maand geleden, op 5 september, zijn Willem en ik trotse ouders geworden van Noël. Op 4 september werd ik met 38 weken en 4 dagen zwangerschap in de avond ingeleid om een einde te maken aan de vervelende zwangerschap. Op het nippertje werd de volgende dag om 23:48 onze lieve zoon geboren na een pittige bevalling.

We hebben dus inmiddels al een maand mogen genieten van ons gezin van vier. De kraamtijd is voorbij, Willem is weer aan het werk en het normale leven begonnen. Wat ook best wel een verademing is na maanden ziek op bed te hebben gelegen! Afgelopen weken heb ik rustig het huishouden en de zorg voor nu niet één, maar twee kinderen opgepakt. Ik heb qua energie en conditioneel gezien nog een lange weg te gaan, maar binnen een paar maanden is alles hopelijk weer bij het oude.

Om de geboorte van Noël te vieren heb ik een geboortefilmpje gemaakt. Bewegende beelden zijn altijd net wat specialer als foto’s, dus leek dit me een mooie herinnering voor later. Luister ook vooral eens naar de tekst van het liedje. Deze vind ik zelf heel erg mooi en toepasselijk!

Ook het bloggen pik ik bij deze – na maanden afwezigheid – vanaf nu weer op. In dit artikel vertel ik wat mijn plannen zijn met Go Mommy Go en hoe vaak en over welke onderwerpen jullie artikelen kunnen verwachten.

It’s good to be back! Tot snel!

 • Carmen
  9 oktober 2017

  Nou wat toevallig! Onze tweede zoon is nu drie maanden en heet ook Noel! Gefeliciteerd!!

 • Christine
  5 oktober 2017

  Van harte gefeliciteerd! Wat een schitterende naam hebben julie gegeven!!
  Onroerend mooi filmpje.. met prachtige muziek eronder!
  Geniet nog even van de kraamtijd en een goed herstel toegewenst!!

 • Marike Bijlsma
  Marike Bijlsma
  5 oktober 2017

  Wat een mooi filmpje! ?

 • Evelien Tanis-vd Doel
  Evelien Tanis-vd Doel
  5 oktober 2017

  Van harte gefeliciteerd?

 • Kristel Gubbels-Daemen
  Kristel Gubbels-Daemen
  5 oktober 2017

  Proficiat en wat een leuk filmpje. Zo schattig als ze samen zijn

PLAATS EEN REACTIE

Dit kan je beter niet tegen een vrouw met HG (extreme zwangerschapsmisselijkheid) zeggen
Terug van weg geweest en de plannen voor Go Mommy Go