Terug van weg geweest en de plannen voor Go Mommy Go

Terug van weg geweest en de plannen voor Go Mommy Go

Posted In: Go, mommy, go
Vier maanden geleden verscheen het laatste artikel op Go Mommy Go. Toen zat ik met 27 weken zwangerschap nog met een dikke buik achter de laptop te schrijven over zwangerschapsziekte Hyperemesis Gravidarum, waar ik zelf dagelijks mee moest dealen. Met goede hoop dat ik zo heel af en toe achter het scherm kon kruipen om een update te schrijven over mijn zwangerschap. Niets was minder waar, want het ziek zijn vergde in combinatie met het zorgen voor een peuter zoveel van me, dat mijn vingers tot deze week de toetsen van mijn laptop niet meer aanraakte. Inmiddels is de buik weg, zijn we een gezinslid rijker, is de ziekte verdwenen en zijn de eerste zinnen weer getypt.

 

I’m back!

Ik ben terug van weg geweest en hoewel ik de eerste weken na de geboorte van Noël er niet aan moest denken het bloggen op te pakken, voelt het nu toch wel weer erg fijn dat Go Mommy Go weer gevuld gaat worden met artikelen. Daarnaast blijft bloggen een goede uitlaatklep en afleiding tussen het voeden, verschonen van luiers, spelen, het huishouden doen en mijn peuter corrigeren door.

Plannen voor de komende tijd

Aan het begin van mijn zwangerschap zat ik vol met plannen voor GMG. Ik had goede hoop dat het overgeven en de misselijkheid zou verdwijnen met een week of 20, maar niets was minder waar. Er zijn een paar zwangerschapsupdates online gekomen, maar ik had nog zoveel meer willen doen: zwangerschapsoutfits showen, updates schrijven, vertellen hoe Maxim op het zwangerschapsnieuws reageerde en ga zo maar door.

Dingen als de outfits laten zien gaan niet meer lukken, maar ik heb toch besloten de komende tijd nog wat artikelen te schrijven die zwangerschap gerelateerd zijn. Sommige onderwerpen, zoals het voorbereiden van je kind(eren) op de komst van een broertje of zusje, zijn nou eenmaal tijdloos. En jullie hebben uiteraard de roomtour van de babykamer en mijn bevallingsverhaal tegoed!

 

En verder…

Komen er natuurlijk ook genoeg artikelen online die niet over mijn zwangerschap of kinderen gaan. Ik ben namelijk van plan om artikelen te schrijven in een iets breder spectrum. Ik en jullie als volgers zijn immers niet alleen of allemaal moeder (of  vader), maar ook vrouw van/ vriendin van en je eigen persoon. Het leven gaat niet alleen over luiers en toeten poetsen! Daarnaast gaan we langzaam ook richting de feestdagen, wat weer genoeg onderwerpen geeft om leuke artikelen over te schrijven!

Omdat ik conditioneel en qua energie gezien (hier vertel ik later meer over) nog niet helemaal de oude ben en het leven met twee kinderen toch net iets drukker is als met 1 kind, zal ik de eerste periode niet volgens een bepaald schema artikelen plaatsen of een vast aantal artikelen per week inplannen. Ik wil ook heel bewust van mijn kinderen genieten voordat het kleine van Noël af is en Maxim naar school gaat. Eén ding kan ik wel beloven: er zullen elke week sowieso 1 à 2 artikelen verschijnen.

Hopelijk zie ik jullie de komende tijd terug op de website!

 

  • Bregje
    5 oktober 2017

    Welkom terug lieve Odile!! X

  • Rosie - Lifebyrosie.nl
    5 oktober 2017

    Wat ontzettend fijn dat je weer terug bent/gaat komen Odile! Neem lekker je tijd maar ik vind het tof om weer blogjes van je te lezen :)! Inderdaad een hele fijne afleiding tussen al het moederen door! XX

PLAATS EEN REACTIE

Welkom Noël – Geboortefilm
De newbornshoot van Noël