Het is 1 december! De feestmaand is van start en daar draagt Go Mommy Go graag haar steentje aan bij! Dit jaar heb ik iets super leuks voor jullie: een online advent kalender waarmee je kans maakt op geweldige prijzen!

Zonder al te veel te verklappen: het zijn maar liefst 25 prijzen waar je kans op kunt maken. Voor jezelf of je partner of voor je kind(eren). Ik heb geweldige merken bereid gevonden een prijs beschikbaar te stellen, maar ik vertel lekker niet wat voor prijzen, want dat moet je natuurlijk zelf gaan bekijken!

Het enige wat je hoeft te doen is elke dag naar advent.gomommygo.nl te surfen (gebruikt men dat woord eigenlijk nog wel haha?) en een luikje te openen. Je ziet gelijk wat de prijs van die dag is en hoe je mee kan doen. Vaak is het enige wat je hoeft te doen je gegevens achter te laten en onze Facebookpagina te liken, lekker laagdrempelig dus!

Het leuke is dat je ook voorgaande dagen kunt openen en dus ook op die prijzen kans kunt maken. De winacties lopen allemaal tot en met 25 december, mits anders aangegeven. Een enkele keer is dit het geval omdat het een prijs betreft die bij kerst hoort en dan wil je als winnaar je prijs natuurlijk op tijd in huis hebben!

Genoeg gekletst! Ga snel naar de advent kalender om je geluk te beproeven!

advent.gomommygo.nl

Odile

Auteur Odile

Odile is 28 jaar, moeder van zoontjes Maxim ('13) en Noël ('17) en gelukkig in de liefde met Willem. Ze is de oprichtster van gomommygo.nl en is werkzaam als Virtual Assistent.

Meer artikelen van Odile

Join the discussion 26 reacties

Plaats een reactie